SSD- AZ ÜTŐS COACHING- 6 lépés, 6×90 percben, egyénileg

Középvezető, felsővezető és kulcspozícióban lévő -elsősorban női- munkatársak részére

 

Hány IGEN-t mondasz a 10-ből?

Kiknek ajánljuk?

 1. Nagy teljesítmény nyomás alatt dolgozol?
 2. A munka és a magánélet közötti balance nem mindig megfelelő?
 3. A teljesítményértékelésből kapott egyéni elakadásokra (konfliktuskezelés, halogatás, stb.) megoldást keresel?
 4. Voltál már coachingon, de most valami újat szeretnél, meg akarsz élni egy másfajta coaching élményt, ahol kiadhatod a gondjaidat, katarzist élhetsz meg és kapsz egy későbbiekben is lehívható önreflexiós modellt?
 5. Szakmailag kíváncsi vagy az SSD modell fizikai-pszichés átkapcsolási, átkeretezési technikájára?
 6. Női vezetőként sok neked a maszkulin management kultusz?
 7. Nem vagy eléggé motivált a munkádban, munka közben nem érzed jól magad a bőrödben?
 8. Krízishelyzetből akarsz kitörni, kiégtél vagy előtte állsz?
 9. Gondoltál már arra, hogy nem veled van a baj, hanem a világgal és ennek belső kezelésére extra muníció kell?
 10. Sikeres vagy, de még több sikert akarsz?

 

A coachról

Merényi Attila, feketeöves karate és kempo mester, zen szerzetes, orvos alapvégzettségű, kétgyermekes (lány&fiú) családapa, aki pszichológiai tanulmányait 1989-ben személyesen Popper Péternél kezdte. Néhány egyedi ötlet megteremtője (SPID tréning, SSD coaching, stb.), azaz összegezve az SSD coaching folyamat során a szakmai, fizikai és pszichés biztonság garantált.
» » » a coachról bővebben: itt

A coach hívó üzenete

A coaching helyszíne, a budapesti VINTAGE szalon, itt vannak a szükséges technikai eszközök, de a 6 alkalmas folyamat máshol is kivitelezhető. A coaching módszertana integratív, azaz a problémádat, hozzáállásodat, reakcióidat látva hívom be az “itt és most”-ba a legideálisabb coach eszközrendszert. Ez eddig olyan, mint a hagyományos coaching. Ami az SSD egyedisége, hogy a hétköznapi, racionálisan észlelt problémáidat átalakítjuk, átkeretezzük harcművészeti, ütéstechnikai gyakorlatok segítségével, ezt kognitív-konatív szublimációnak neveztem el. Persze semmi elmélet, csak kérdezlek, beszélgetünk, imagináció is van, arra törekszem, hogy jó érzéssel, örömmel járjon nálad, feltöltsön és a találkozások során biztonságosan megtanítalak ütni.
Az SSD technikával a feszültség kiáramlása óriási, aki nem ismeri, nem tudhatja. Az az érzés, hogy akár ütni is tudnék, az ezzel járó magabiztosság, kisugárzás, az ebből generált változás, a saját ismert, sejtett, rejtett elakadások feltérképezése a cél. Edzői tapasztalatommal a tanítványokon sokszor láttam az ütőgyakorlatok flow élményét. Az ütéstechnika ütőpárnán és bábun történik. Sokakban még edzésen is nagy a gátlás ütni, de coachként garantálom a felszabadító érzést, a katarzist az egyáltalán nem fárasztó gyakorlatoknál. Beleviszlek, hogy ez menjen és hogy tetsszen neked és szó sincs agresszióról, a harcművészek ismerik a legkevésbé az agresszivitás érzését. Aki fékezhetetlen ellenérzéssel van az ütések ellen, de mégis vonzza a módszer, azoknál is nagy valószínűséggel elérjük a hatást, a belső harcost így is be tudjuk hívni, ami az önreflexiós minta alapja. Kevés az olyan coaching, ami azonnali megelégedettség érzést teremt, a feszültségkiadós élményen felül a teljes SSD folyamat átkeretezi az egyéni munkahelyi problémát.

Mind a 6 alkalom tartalmaz:

 1. integratív coaching szemléletű diskurzus részeket,
 2. egy izgalmas rövid írásos tesztet,
 3. irányított imaginatív képélményt,
 4. ütéstechnikai gyakorlatot,
 5. és záró zenés meditációt,
 6. 90 percen túl japán masszázsfotel, fürdő, sminkasztal áll a coachee rendelkezésére.
 

Kádár Annamária egyetemi docens ajánlása

“Attila megteremtette a létező legütősebb coaching-ot. Szó szerint benne van az ütés. Ez újítás. Szívből ajánlom minden vezető nőtársamnak és azoknak, akik egy különleges coaching élményre vágynak és találkozni akarnak még életükben új, kreatív, izgalmas megközelítéssel. Vallom, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, a legmélyebb erőforrás a játékosság. Az SSD-ben mindkettő megvan. Attila SSD coachingja a fizikai és pszichés átkapcsolással megnyit egy csatornát benned, előhívja a belső harcost, amelyet az ütéstechnikai és imaginatív gyakorlatokkal úgy ültet beléd, hogy később, mind munkahelyi, mind magánéleti elakadásban, problémában, stresszben valós hatékonysággal elő tudj hívni.”
» » » SSD mélyebben: itt

Érdeklődés, jelentkezés: