SSD coaching/ egyéni fejlesztés/ 6-20 alkalom/60 perc

Hány IGEN-t mondasz a 14-ből? Azaz kinek ajánljuk?

 1. Gyakran nézel másokat hülyének? (SelfAggrandizer mód)
 2. Nagy teljesítmény nyomás alatt dolgozol?
 3. Elégedetlen vagy? (Demanding Destructive mód)
 4. A munka és a magánélet közötti balance nem mindig megfelelő?
 5. A teljesítményértékelésből kapott egyéni elakadásokra (konfliktuskezelés, halogatás, stb.) megoldást keresel?
 6. Közönyös vagy? (Detatched Protector mód)
 7. Most valami újat szeretnél, meg akarsz élni egy másfajta tréning-coaching élményt, ahol kiadhatod a gondjaidat, katarzist élhetsz meg és kapsz egy későbbiekben is lehívható önreflexiós modellt?
 8. Szakmailag kíváncsi vagy az SSD modell fizikai-pszichés átkeretezési technikájára?
 9. Női vezetőként sok neked a maszkulin management kultusz?
 10. Ivás, nyugtatók, drogok szerepet kapnak? (Detatched Self-Soother mód)
 11. Krízishelyzetből akarsz kitörni, kiégtél vagy előtte állsz?
 12. Gyakoribb a bűntudat (Punitive Destructive mód) és a düh (Angry Child mód), mint kellene?
 13. Úgy érzed többet vagy alárendelt, mint szeretnéd? (Compliant Surrenderer mód)
 14. Sikeres vagy, de még több sikert akarsz?

Coach

dr. Merényi Attila, feketeöves karate és kempo mester, zen szerzetes, orvos alapvégzettségű, aki pszichológiai tanulmányait személyesen Popper Péternél kezdte 1989-ben. 27 éves tréner-coach útja során 2003-ban megalkotta a SPID rendszert és 2018-ban az SSD módszertant, melyben a biztonságod és fejlődésed garantált.

» a tréner-coachról bővebben: itt

Attila hívó üzenete

Az SSD, azaz a Success Schemes Destination (sikersémák úticél) saját fejlesztés. A fejlesztés módszertana -amellett hogy van egy laza agendája- integratív, azaz a problémáidat, hozzáállásodat, reakcióidat látva hívom be az “itt és most”-ba a számodra legideálisabb tréneri-coach eszközrendszert.
Mitől egyedi ez a coaching?
1. a racionálisan, érzelmileg, indulatilag észlelt problémáidat nem hétköznapi módon keretezzük át, ebben az ütéstechnikai gyakorlatoknak nagy szerepe van, az így történő átkeretezés neve kognitív-konatív szublimáció. Jópár coachee esetében ez ütések nélkül is működött.
2. a legtöbb sémakonzultáns a rossz, azaz maladaptív sémákra fókuszál, ez rendben is van így, viszont emellé behozhatók a te egyedi, saját, jó sémáid, ezeknek a megtalálása nehezebb feladat, viszont megéri, és tudatosításuk, erősítésük a cél.
3. a belső harcos imagináció beépít egy későbbiekben bármikor előhívható önreflexiós eszközt, az SSD folyamat az élmény mellett ad néhány praktikus eszközt is a későbbiekre. A belső harcos a boldog gyermek énállapot élményvilágát és az egészséges felnőtt énállapot asszertivitását hivatott bennünk erősíteni, amely bármilyen NAG (negatív automatikus gondolat), szorongás esetén előhívható, sőt előhívandó.
 

6-12 alkalom SSD coaching az általános javaslat, viszont a módszer alkalmas hosszútávú támogatásra (20 alkalom) vezetővé válás és egyéb váltások, kihívások esetén.

A 60 percek agendája:

 1. integratív coaching szemléletű diskurzus – 15 perc
 2. izgalmas rövid teszt – 5 perc
 3. ütéstechnikai gyakorlat – 5 perc
 4. imaginatív diskurzus vagy irányított imaginatív képélmény – 15 perc
 5. coaching beszélgetés vagy zenés meditáció masszázsfotelben – 20 perc
Költség gazdasági szervezeteknek: 80 000 HUF+ÁFA/ alkalom.
Költség magánszemélyeknek: egyéni megbeszélés tárgya.

 

Kádár Annamária ajánlása

“Attila megteremtette a létező legütősebb coaching-ot. Szó szerint benne van az ütés. Ez újítás. Szívből ajánlom minden vezető nőtársamnak és azoknak, akik egy különleges coaching élményre vágynak és találkozni akarnak még életükben új, kreatív, izgalmas megközelítéssel. Vallom, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, a legmélyebb erőforrás a játékosság. Az SSD-ben mindkettő megvan. Attila SSD coachingja a fizikai és pszichés átkapcsolással megnyit egy csatornát benned, előhívja a belső harcost, amelyet az ütéstechnikai és imaginatív gyakorlatokkal úgy ültet beléd, hogy később, mind munkahelyi, mind magánéleti elakadásban, problémában, stresszben valós hatékonysággal elő tudj hívni.”
» » » SSD mélyebben: itt

Érdeklődés, jelentkezés: